Leadership and people management

Terug naar overzicht

Van Collega naar leidinggevende

En dan wordt u baas.  Plots zit u tussen hamer en aambeeld …  De collega’s bekijken u anders en aanvaarden niet zomaar uw gezag.  En uw manager verwacht direct meetbare en tastbare resultaten, want u kent de afdeling of de mensen dus hoeft u niets bij te leren … Ten minste … dat vindt hij toch.  Aan de ene kant ziet u zichzelf geconfronteerd met jaloezie, roddel, wantrouwen, opgekropte frustratie, lange tenen, en soms zelfs tegenwerking. Maar aan de andere kant  ziet u torenhoge verwachtingen, evidenties en een gebrek aan coaching of begeleiding.  Hoe verdient u dit respect?  Hoe bouwt u aan vertrouwen?  Hoe werkt u aan gezag?  In deze unieke training “Van collega naar leidinggevende” – het meest gevolgde people management programma van 2013 – krijgt u hierop praktische antwoorden. Het perfecte programma voor nieuwe leidinggevenden die doorgroeien vanuit een eigen team of afdeling en aan ex-collega’s leiding moeten geven.

 • F
  Foundation
 • P
  Professional
 • E
  Experienced
 • A
  Advanced
 • X
  Expert
F

Foundation

Voor starters of professionals op zoek naar de bouwstenen en fundamenten. Geen basiskennis of ervaring vereist.

Evaluaties van eerdere deelnemers aan IFBD workshops

 • "Prima!" Wim Corten - Director Product Management - Audioprof

 • "Goede training, goed toepasbaar. Docent met veel praktijkervaring. Speelt in op voorgelegde situaties." Erik Vandam - PMO Manager - B-Holding/NMBS

 • "Heel duidelijk, praktisch & visualiseerbaar voorgesteld." Medewerker Crejom -

 • "Schitterende training!" Didier Debeer - Field Service Manager - Atos Worldline

In-company

Wij bieden deze workshop ook aan als in-company training. Klik hier voor meer informatie.

Deze training kan worden aangeboden als in company tarining. Niet het IFBD, maar u bepaalt dan de finale inhoud van de training, conform de echte noden van uw organisatie. Als opleidingspartner faciliteren wij dit proces en stellen wij samen met u een leeroplossing op die de echte behoeften van uw mensen omvat. Neem hiervoor contact op met Dirk SPILLEBEEN, onze programma directeur, op het nummer 050 38 30 30 of via email dirk@ifbd.be of vul onderstaand contactformulier in.

Graag had ik meer informatie gekregen over

Contacteer ons voor meer info